AktualnościIV edycja Kongresu Bezpieczeństwa Żywności

IV edycja Kongresu Bezpieczeństwa Żywności

Kongres „Jakość i bezpieczeństwo żywności oraz wykorzystanie innowacyjnych rozwiązań źródłem sukcesu w biznesie” odbędzie się 11 października 2017 r. w Centrum Konferencyjnym Polin, w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie. Wydarzenie stanowi platformę wymiany wiedzy i doświadczeń w zakresie bezpieczeństwa żywności, nowych technologii, dostępu do rynku, bezpieczeństwa biznesu oraz globalnej logistyki.

W ramach wydarzeń towarzyszących Kongresowi w Foyer Centrum Konferencyjnego odbędzie się wystawa innowacyjnych technologii, produktów, opakowań i rozwiązań logistycznych. Celem wystawy jest zapoznanie uczestników Kongresu z osiągnięciami poszczególnych wystawców.

Uczestnikami Kongresu będą m.in. przedstawiciele producentów produktów spożywczych, sieci handlowych, firm handlowych i logistycznych, przedstawiciele prasy fachowej, którzy mogą być zainteresowani produktami prezentowanymi na wystawie.

Szczegółowy program Kongresu i warunki uczestnictwa: http://foodcongress.org/

Organizatorami Kongresu są IFS Office Central & Eastern Europe, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, międzynarodowa organizacja logistyczna CSCMP oraz Biuro Promocji Jakości. Wydawnictwo Plantpress objęło Kongres patronatem medialnym. Informacje o tym wydarzeniu i relacje z Kongresu – na portalu warzywa.pl

inf. wł.

Prenumerata Warzywa 2024 - baner


ZOSTAW KOMENTARZ

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany, podajesz go wyłącznie do wiadomości redakcji. Nie udostępnimy go osobom trzecim. Nie wysyłamy spamu.
Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem*.
Proszę podać swoje imię tutaj
Proszę wpisać swój komentarz!

Polityka Prywatności

NAJNOWSZE WIADOMOŚCI

Najpopularniejsze artykuły

Polecamy

INNE ARTYKUŁY AUTORA

ARTYKUŁY POWIĄZANE (TAG)

warzywa siarkopol nawożenie nasiona
tunele przymrozki folia

NEWSLETTER

Warzywniczy newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu WARZYWA.pl