AktualnościTargi Żywności Regionalnej i Ekologicznej

Targi Żywności Regionalnej i Ekologicznej

Od wczoraj w Poznaniu na terenie MTP trwają Targi Żywności Regionalnej i Ekologicznej. Wydarzenie jest okazją do spróbowania tradycyjnej i ekologicznej kuchni z różnych zakątków Polski. Obecni są reprezentanci firm oferujących przetwory warzywne i owocowe, oleje, soki a także wędliny, sery i miody. Ze względu na pandemię koronawirusa organizator wydarzenia – Grupa MTP zapewnił odpowiednią przestrzeń, aby wystawcy oraz zwiedzający mieli możliwość zachowania bezpiecznej odległości. Dodatkową atrakcją są stoiska na których oferowane są drzewa i krzewy owocowe i ozdobne, a także szeroka oferta cebul kwiatowych.

 

Aleksandra Andrzejewska
Aleksandra Andrzejewska
Absolwentka Wydziału Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu poznańskiego Uniwersytetu Przyrodniczego. W zespole redakcyjnym „Warzyw” pracuje od 2004 r. Zajmuje się głównie tematyką związaną z technologią uprawy warzyw i owoców miękkich. Uczestniczy również w przygotowaniu materiałów z mechanizacji ogrodnictwa.

ZOSTAW KOMENTARZ

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany, podajesz go wyłącznie do wiadomości redakcji. Nie udostępnimy go osobom trzecim. Nie wysyłamy spamu.
Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem*.
Proszę podać swoje imię tutaj
Proszę wpisać swój komentarz!

Polityka Prywatności

NAJNOWSZE WIADOMOŚCI

Najpopularniejsze artykuły

Polecamy

INNE ARTYKUŁY AUTORA

ARTYKUŁY POWIĄZANE (TAG)

warzywa siarkopol nawożenie nasiona
tunele przymrozki folia

NEWSLETTER

Warzywniczy newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu WARZYWA.pl