AktualnościTargi Żywności Regionalnej i Ekologicznej

Targi Żywności Regionalnej i Ekologicznej

Od wczoraj w Poznaniu na terenie MTP trwają Targi Żywności Regionalnej i Ekologicznej. Wydarzenie jest okazją do spróbowania tradycyjnej i ekologicznej kuchni z różnych zakątków Polski. Obecni są reprezentanci firm oferujących przetwory warzywne i owocowe, oleje, soki a także wędliny, sery i miody. Ze względu na pandemię koronawirusa organizator wydarzenia – Grupa MTP zapewnił odpowiednią przestrzeń, aby wystawcy oraz zwiedzający mieli możliwość zachowania bezpiecznej odległości. Dodatkową atrakcją są stoiska na których oferowane są drzewa i krzewy owocowe i ozdobne, a także szeroka oferta cebul kwiatowych.

 

Aleksandra Andrzejewska
Aleksandra Andrzejewska
Absolwentka Wydziału Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu poznańskiego Uniwersytetu Przyrodniczego. W zespole redakcyjnym „Warzyw” pracuje od 2004 r. Zajmuje się głównie tematyką związaną z technologią uprawy warzyw i owoców miękkich. Uczestniczy również w przygotowaniu materiałów z mechanizacji ogrodnictwa.
zenox klucze nasadowe

ZOSTAW KOMENTARZ

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany, podajesz go wyłącznie do wiadomości redakcji. Nie udostępnimy go osobom trzecim. Nie wysyłamy spamu.
Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem*.
Please enter your name here
Please enter your comment!

Polityka Prywatności

NAJNOWSZE WIADOMOŚCI

Najpopularniejsze artykuły

Polecamy

INNE ARTYKUŁY AUTORA

ARTYKUŁY POWIĄZANE (TAG)

tunele przymrozki folia

NEWSLETTER

Warzywniczy newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu WARZYWA.pl

[newsletter_signup_form id=1]