Warzywa dla przetwórstwa 2021

Wspólnie z firmami hodowlano-nasiennymi: BASF (marka Nunhems), Hazera Poland, Bejo Zaden, Bayer (marka Seminis) przygotowaliśmy internetowe spotkanie poświęcone odmianom warzyw dedykowanych do przetwórstwa.

Głównym tematem Webinarium, które odbyło się 26 stycznia, były warzywa dla przetwórstwa. Reprezentacji czołowych firmy nasiennych zaprezentowali odmiany wybranych gatunków warzyw (m.in.  strączkowych, korzeniowych, a także pomidora, ogórka, cebuli, kukurydzy cukrowej) polecanych na nowy sezon 2021.

Zapraszamy do obejrzenia zapisu prezentacji naszych ekspertów:

  • Izabela Lagierska, Marcin Dabrowski – BASF, marka Nunhems

  • Piotr Manista – Hazera Poland

  • Marcin Moczulski – Bejo Zaden 

  • Radosław Grabowski– Bayer, marka Seminis

Related Posts

None found

ZOSTAW KOMENTARZ

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany, podajesz go wyłącznie do wiadomości redakcji. Nie udostępnimy go osobom trzecim. Nie wysyłamy spamu.
Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem*.
Wpisz swoje imię
Wpisz treść komentarza

Polityka Prywatności