765×200-prenumerata-warzywa-2020

Kwidzyńskie Dni Warzyw Polowych

Kwidzyńskie Dni Warzyw Polowych

W dniu 11 września w Olszanicy odbyły się Kwidzyńskie Dni Warzyw Polowych, podczas których producenci brokułu, cebuli i marchwi mieli okazję wysłuchać ciekawych wystąpień ekspertów dotyczących m.in. chorób, szkodników, ochrony herbicydowej i fungicydowej tych trzech gatunków warzyw. Ponadto mogli zobaczyć “żywy” asortyment odmian warzyw firm hodowlano-nasiennych Bejo Zaden i Sakata. Na miejscu zaprezentowano również maszyny oraz ciekawe technologie w uprawie warzyw. Organizatorem tego wydarzenia była firma PROCAM wraz z Partnerami.

Fot. A. Czerwińska-Nowak

Więcej informacji na temat tego wydarzenia przeczytają Państwo w kolejnych wydaniach czasopisma “Warzywa“.

Nie czekaj i zaprenumeruj “Warzywa” w naszym sklepie internetowym: www.plantpress.pl  

Warzywa

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany, podajesz go wyłącznie do wiadomości redakcji. Nie udostępnimy go osobom trzecim. Nie wysyłamy spamu.
Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem*.
Wpisz swoje imię
Wpisz treść komentarza

Polityka Prywatności