765x200_Cracovia_horti_timac

Ziemniaki jadalne – stały dodatek w miesięczniku Warzywa

Ziemniaki jadalne

Stałym dodatkiem w miesięczniku „Warzywa” jest dział poświęcony ziemniakom jadalnym.

Co miesiąc znajduje się w nim kilka artykułów, w których można przeczytać przede wszystkim aktualne informacje z rynku ziemniaka w Polsce i Europie.

Prezentujemy też informacje o ofercie odmian oraz zamieszczamy instruktażowe teksty dotyczące ochrony upraw ziemniaka przed chwastami, chorobami i szkodnikami. Autorami tych tekstów są specjaliści m.in. z Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin – PIB w Boninie oraz Instytucie Ochrony Roślin – PIB w Poznaniu.

Warto również zapoznać się z relacjami z imprez branżowych. Nie brakuje wiadomości dotyczących maszyn i urządzeń wykorzystywanych w gospodarstwach specjalizujących się w uprawie ziemniaka oraz nowości z branży przechowalniczej.

Specjalnie dla Państwa udostępniamy online pokazowy numer 9/2019 czasopisma Warzywa 2019 – otwarty na stronie 59 – dział “Ziemniaki jadalne”. Zapraszamy do zapoznania się ofertą prenumeraty “Warzywa” na 2020 rok.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany, podajesz go wyłącznie do wiadomości redakcji. Nie udostępnimy go osobom trzecim. Nie wysyłamy spamu.
Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem*.
Wpisz swoje imię
Wpisz treść komentarza

Polityka Prywatności