Jakub Kruszec o sezonie kapuścianym 2021

Jakub Kruszec (producent kapusty w Charsznicy) oraz Paweł Glanowski (Bejo)

Charsznica, to główne zagłębie uprawy kapusty w Polsce. Tam producenci od wielu pokoleń zajmują się uprawą tego gatunku, głównie z przeznaczeniem do kwaszenia. Jakub Kruszec opowiada o tegorocznym sezonie kapuścianym i wspomina jakie odmiany są niezawodne w jego gospodarstwie.

 

Zobacz także: Szkodniki zagrażające w uprawie warzyw kapustnych

Related Posts

None found

ZOSTAW KOMENTARZ

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany, podajesz go wyłącznie do wiadomości redakcji. Nie udostępnimy go osobom trzecim. Nie wysyłamy spamu.
Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem*.
Wpisz swoje imię
Wpisz treść komentarza

Polityka Prywatności