Pomidory dla przetwórstwa w sezonie 2020

Zapraszamy na kolejny odcinek Rozmów o warzywnictwie – tym razem tematem są pomidory dla przetwórstwa. Razem z naszymi gośćmi: Ireneuszem Znykiem (ZPOiW Łowicz), Witoldem Szpurką (SGPOiW Pudliszki), Izabelą Lagierską (BASF marka Nunhmes) oraz Maciejem Witą (BASF) omawiamy aktualną sytuację na plantacjach pomidora dla przetwórstwa, krajowy i globalny rynek przetworów pomidorowych i wpływ pandemii na tegoroczny sezon.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany, podajesz go wyłącznie do wiadomości redakcji. Nie udostępnimy go osobom trzecim. Nie wysyłamy spamu.
Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem*.
Wpisz swoje imię
Wpisz treść komentarza

Polityka Prywatności