NawożenieWykorzystanie węgla brunatnego w gospodarstwie warzywniczym

Wykorzystanie węgla brunatnego w gospodarstwie warzywniczym

5 grudnia, w dniu Światowego Dnia Gleby, udaliśmy się z naszą kamerą redakcyjną do gospodarstwa Damiana Micyka, producenta warzyw polowych w miejscowości Szarkówka (k. Charsznicy). Ziemia jest jednym z najważniejszych bogactw naturalnych wykorzystywanych  przez  człowieka, jest fundamentem produkcji rolnej. Ze względu na swoje znaczenie, wielofunkcyjność zasługuje na szczególną ochronę i troskliwość. W naszym materiale filmowym zobaczycie w jak skuteczny i naturalny sposób można zadbać o naszą glebę.

 


ZOSTAW KOMENTARZ

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany, podajesz go wyłącznie do wiadomości redakcji. Nie udostępnimy go osobom trzecim. Nie wysyłamy spamu.
Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem*.
Proszę podać swoje imię tutaj
Proszę wpisać swój komentarz!

Polityka Prywatności

NAJNOWSZE WIADOMOŚCI

Najpopularniejsze artykuły

Polecamy

INNE ARTYKUŁY AUTORA

ARTYKUŁY POWIĄZANE (TAG)

NEWSLETTER

Warzywniczy newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu WARZYWA.pl

[newsletter_signup_form id=1]