765×100 – UPL – XenTari-DiPel

Ceny warzyw na “Rybitwach”

Czy wraz z wysoką temperaturą powietrza wzrastają ceny warzyw? Poniżej przedstawiamy ceny wybranych warzyw jakie kształtowały się w dniu 9 czerwca o godz. 20:00. Informację przekazał nam jeden z podkrakowskich producentów.

⇒ fasola szparagowa – 10 zł/kg
⇒ kalarepa – 1-1,2 zł/szt.
⇒ por młody – 2 zł / szt.
⇒ kapusta biała (młoda) – 2,5-3 zł/szt.
⇒ kalafior – 2,5 zł/szt.
⇒ cebula ze szczypiorem (młoda) – 1 zł/pęczek
⇒ cebula biała młoda – 4 zł/kg
⇒ kapusta pekińska – 2,5-3 zł/szt.
⇒ marchew (młoda) – 2,5 zł/pęczek
⇒ pietruszka (młoda) – 2,5 zł/pęczek
⇒ seler korzeniowy – 2 zł/szt.
⇒ buraczek czerwony – 2 zł/pęczek (3 sztuki)
⇒ buraczek czerwony – 4 zł/kg

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany, podajesz go wyłącznie do wiadomości redakcji. Nie udostępnimy go osobom trzecim. Nie wysyłamy spamu.
Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem*.
Wpisz swoje imię
Wpisz treść komentarza

Polityka Prywatności